NESK sommersamling i Sømådalen

July 15, 2016

Da har vi( Vidar Antonsen, Toruf Eriksen, Kyrre og jeg ) vært på NESK sin sommersamling i Sømådalen, med utstilling, trening av hundene, og sosialt samvær. Hågakollen Trixi Apple fikk Excellent og Viroas Tsunami fikk Very Good, det ble en lang dag med over 80 engelsksettere som skulle bedømmes, men moro var det. På søndagen fikk vi reist ut i et fugletomt terreng hvor vi fikk lov til å slippe hundene. Deilig å se de i gang igjen. Og Trixi ble sluppet for første gang, hun la ut i fin og stil så  hun lover godt. Denne samlingen var artig å være med på så vi har allerede bestilt hytte for neste års samling, men da med forhåpentligvis litt mindre knott :-) .

 

 

Please reload

Utvalgt innlegg

Utstilling på Sando

May 27, 2018

1/4
Please reload

Siste innlegg

April 7, 2017

Please reload

Arkiv
Please reload

Søk etter tags

I'm busy working on my blog posts. Watch this space!

Please reload

Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
  • Facebook Social Icon

Følg oss på:

Antall besøk:

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now