NESK sommersamling i Sømådalen

Da har vi( Vidar Antonsen, Toruf Eriksen, Kyrre og jeg ) vært på NESK sin sommersamling i Sømådalen, med utstilling, trening av hundene, og sosialt samvær. Hågakollen Trixi Apple fikk Excellent og Viroas Tsunami fikk Very Good, det ble en lang dag med over 80 engelsksettere som skulle bedømmes, men moro var det. På søndagen fikk vi reist ut i et fugletomt terreng hvor vi fikk lov til å slippe hundene. Deilig å se de i gang igjen. Og Trixi ble sluppet for første gang, hun la ut i fin og stil så hun lover godt. Denne samlingen var artig å være med på så vi har allerede bestilt hytte for neste års samling, men da med forhåpentligvis litt mindre knott :-) .


Utvalgt innlegg
Siste innlegg
Arkiv
Søk etter tags
No tags yet.
Følg oss
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square